Selecteer een pagina
Lichtactivatie

9-4-2023

Na een paar drukke dagen met veel energie voelt mijn lichaam zwaar aan. Een van de bezigheden is ons huis klaarmaken voor een fotosessie voor de verkoop.

Ik voel dat ik even wil ontspannen. Liggend in mijn bed haal ik het grote licht naar me toe en stuur dat door mijn hele lichaam. Heel langzaam ontspant mijn lichaam en voelt dan weer wat lichter. Ik raak met dit licht zoveel mogelijk plekken aan door mijn lichte gedachten daar naartoe te sturen. Ik geef zo een lichtactivatie aan mezelf en het is weer een bijzondere ervaring. Dat ik dit nu zelf kan doen. Niemand anders kan mij nog rustig krijgen. Dat kan en doe ik helemaal zelf met mijn eigen gedachtenkracht, ademhaling en met de hulp van het grote licht. Ik ben meester over mijn eigen energie. Dat is een fijne gedachte. Daar word ik licht en ontspannen van. Het licht van binnen voelen. Zwaarheid kan ik steeds sneller afvoeren. Zeker als die zwaarheid niet van mezelf is. Zo zorg ik steeds beter voor mezelf. Niemand anders die dit voor mij kan doen. Alleen ik zelf. Wat een mooi zelf. Alles in balans om lichaam, geest en ziel helemaal te laten samenwerken. Wat een bijzonder wezen is een mens dan toch. Ik ben blij dat ik dit wezen kan en mag zijn en dat ik zoveel innerlijke rust ervaar.

Mijn lichaam dat de hele wereld over heeft gereisd om het onbewuste tweede stukje van mijn ziel te vinden. Die ziel die nu geïntegreerd is in mijn lichaam en die nu pas rust heeft gevonden. Dat is een fijn en onbeschrijflijk gevoel. Ik wil en kan niet meer anders.

 

Translate »