Selecteer een pagina
Realiteit

4-4-2023

9:22 Afgelopen dagen had ik het gevoel dat het allemaal niet werkelijk is gebeurd wat er tussen ons is gebeurd en nog gebeurt. Is het wel de reële wereld? Zo onwerkelijk voelde het.

Maar nu, ons samen zijn in hogere sferen. Voelen dat het echt is wat ik voel. Dat dit echt de werkelijkheid is. Niet verzonnen. Maar een diep gevoel van binnen. Een diep gevoel van intense liefde tussen twee mensen. Dit is echt de onvoorwaardelijke, pure liefde. Dit te voelen en te ervaren is echt de werkelijkheid voor mij. Ook al is het aards niet te begrijpen voor anderen wat er gebeurt. Toch is dit mijn nieuwe werkelijkheid. Deze liefde leven op deze aarde. Gemengd met mijn aardse leven en gedachten, komen we steeds dichter naar elkaar. Zo boven, zo beneden. Dit is wat ik voel. Diep vanbinnen. Mijn werkelijkheid. Onze liefde

 

Translate »