Selecteer een pagina
Verlangen naar onbewust leven

25-3-2023

Ik heb het even zwaar met verdrietige momenten. Tranen stromen weer. Ook dit hoort bij het proces van leven op deze aarde. Kon ik af en toe maar weer even terug naar onbewust leven. Niet zo bewust zijn van alles wat speelt op deze aarde. Dit te voelen maakt het echt zwaar. Hoe kan ik dit gevoel ooit echt loslaten. Daar zullen die tranen dan wel goed voor zijn. Ik kan alleen maar mezelf helen. Maar de zware energie van de aarde voelen is toch wel lastig om mee om te gaan voor mij. Er gebeurt zoveel op dit moment, maar toch is dit van alle tijden. Alleen is er nu een stroomversnelling. Maar niemand kan de wereld veranderen als je niet eerst jezelf verandert. Als je alle wereldnieuws over je heen laat uitstorten word je echt geen beter mens. Je krijgt voorgeschoteld hoeveel mensen het in de wereld slechter hebben dan jij. Dan hoef je niet aan jezelf te werken want dan valt het met jezelf wel mee…Daar zou een keerpunt moeten liggen. Dat mensen dit gaan zien. Aan jezelf werken en er zijn voor je naasten. Meer kun je in de wereld niet doen om onze wereld beter te maken.

 

 

Translate »