Selecteer een pagina
Zielcontract

24-3-2023

We hebben een lang gesprek. Ik heb een lang gesprek met jou. De rode draad: “Wat houdt ons nog fysiek weg bij elkaar.” Ik ben er klaar voor om je te gaan ontmoeten. Om samen in liefde onze missie op aarde te gaan beginnen. Dit staat in ons zielscontract. Hier heb ik niets voor getekend op papier. Maar dit plan stond allang vast dat dit zou gaan gebeuren. Ons zielscontract, ons liefdescontract is sterker en krachtiger dan elk ander geschreven contract hier op aarde. Aan dit zielscontract wil ik me wel houden. Aan elk ander opgelegd contract niet meer. Dit is een contract gemaakt met mijn hart en mijn ziel heeft de regie. Daar kan ik nooit meer van afwijken. Dit zielscontract heeft mij al oneindig begeleid en zal ook tot in het oneindige doorgaan. Onze ziel is zoveel interessanter om ons mee bezig te houden dan ons lichaam. Ons lichaam is een tijdelijk huis waar onze ziel in kan en mag wonen. Daar moet ik goed voor zorgen. Maar alleen maar zorgen voor een lichaam wil niet zeggen dat er balans is. Ten alle tijden is er balans nodig tussen lichaam, geest en ziel. Zo alleen kun je een volwassen volwaardig leven leven in liefde voor jezelf en in liefde voor anderen. Je ziel weet alles wat goed is voor jouw lichaam en jouw geest. Dit is de bestuurder van jezelf. Hier kun je maar het beste in stilte naar gaan luisteren. Naar de stem van binnen. Dat is luisteren naar je ziel en je hart gaan volgen.

 

 

Translate »