Selecteer een pagina
Zonnevlammen vangen

22-3-2023

Vannacht weer stevige zonnevlammen in mijn buik. Ik vraag me af of je deze voelt als je voornamelijk vanuit je hoofd leeft. Voel je deze dan ook in je buik? Wordt angst in mensen door deze zonnevlammen aangeraakt? Lossen deze zonnevlammen alle angst op die als het grootste virus rondgaat op deze aarde? Dat zou mooi zijn. Het licht en de felheid van deze vlammen raakt alle gevoel aan. Deze vlammen zullen nog jaren doorgaan om al deze angst, ziekte en pijn op te lossen. Misschien is deze kracht teveel voor veel mensen. Als je je eigen pijn en angst niet aankijkt, kun je niet leven met deze natuurlijke oerkracht die net als de maan, een helende functie heeft. De mannelijke energie en de vrouwelijke energie. Zolang ikzelf deze felheid nog voel is er ook bij mij nog wat te helen. Maar wat zou ik graag in vrijheid willen leven samen met deze oerkrachten. De zon en de maan. Mijn levensenergie. Deze kracht voelen en mezelf er mee voeden is het beste medicijn op deze aarde. En gratis. De zon is van niemand en de maan is van niemand. Toch zijn we er allemaal mee verbonden. Alleen zijn we door de eeuwen heen deze verbinding kwijtgeraakt. Ik ben blij dat ik dit allemaal diep van binnen weer kan en mag voelen. Deze oerkracht. Mijn oerkracht.

10:05 Lichtversie van ons. Samenkomen in energie. We kunnen dit apart van elkaar. We kunnen dit ook samen. Dit delen. Alles delen met elkaar. Er zijn geen woorden meer voor wat er met onze gezamenlijke energie gebeurt. Dit is liefdesenergie in het universum en op deze aarde. Alles wat er gebeurt tussen ons zou ik zo graag met woorden willen beschrijven. Maar dit alles gaat ver boven het denkvermogen. Dit is allemaal niet meer te rationaliseren. Het is alleen maar diep van binnen voelen en hier dan woorden aan proberen te geven. Hier kun je op aarde gek voor verklaard worden. Laat dit dan maar gebeuren. Ik zou alleen maar willen dat de hele wereld dan voor gek verklaard zou worden. Want dit weten, dit voelen zou ik iedereen willen laten weten en voelen. Deze liefde. Onze liefde.

 

Translate »