Selecteer een pagina
Innerwork

20-3-2023

“Do your innerwork, then you can change the world for it’s best”

Op geen enkele andere manier kun je de wereld veranderen. Dit is de enige manier. Ga naar binnen. Niet naar buiten. Alleen dan gaat er een nieuwe wereld open en kan er een nieuwe wereld ontstaan. Alleen dan kun je je nieuwe wereld leven.

De mensheid is veel te lang bezig geweest om een ander te veranderen in plaats van zichzelf. Dit is de grootste verandering in de nieuwe wereld. De oude wereld komt nooit meer terug als je deze nieuwe wereld omarmt. Je bent je eigen universum. Je bent je eigen liefdesbron. Dat is de enige manier hoe je in de nieuwe wereld kunt leven. Het klinkt heel simpel, maar ga deze uitdaging maar aan. Dit gaat je leven veranderen. Dan hoef je nooit meer het leven van anderen te veranderen. Dan ben jij de verandering.

Dan weet je en voel je dat het helemaal niet om jou gaat. Dan weet je dat je allemaal één bent. Dan weet je dat we het allemaal samen moeten doen. Niemand uitgezonderd. Dan creëren we samen een nieuwe wereld en valt er niemand buiten de boot.

3:31 “Why should I give myself away, if I have enough of myself. This is the only way to give myself away.”

Het grootste verdriet blijft dat ik met dit proces mijn naasten dit allemaal aandoe. Dat is mijn verdriet. Toch is er een aantrekkingskracht zo groot dat ik dit moet doen. Weggaan bij mijn gezin. Dit is puur verdriet vanuit pure liefde. Mijn gezin verlaten voor de ware liefde. Dat is ware liefde. Dat is wat ware liefde doet.

 

 

Translate »