Selecteer een pagina
Informatie opgeslagen

16-3-2023

Ik ben gelukkig en ontdek nog steeds meer door nog dieper in mijn ziel af te dalen. Niet iedere ziel heeft hetzelfde pad. Maar mijn ziel gaat heel ver terug. Overal waar ik gereisd heb op deze aarde voelde ik me thuis. De hele aarde is een krachtplek en op al deze bereisde plekken heb ik kracht opgedaan en was er herkenning. Dit kan betekenen dat ik op veel plekken al geleefd heb in vorige levens. Overal informatie opgedaan en opgenomen in mijn ziel. Nu komt al die informatie eruit en mag mijn ziel deze informatie delen.

De belangrijkste informatie is dat we allemaal één zijn en allemaal uit één bron stammen. De liefdesbron.

Ik weet ook dat veel mensen hier anders over denken. Dat mag. Maar ik weet en voel met alle informatie die mijn ziel nog steeds binnenkomt, dat dit mijn waarheid is. Dat maakt mij gelukkig. Dat is waarom ik hier nu ben. Het is bijna niet te omschrijven en op te schrijven wat er ’s nachts allemaal aan informatie binnenkomt. Als ik dat op zou willen schrijven zou ik constant kunnen schrijven. Maar dat het bijzonder is, is duidelijk voor mij. Het is kennis krijgen van het heelal en het grotere plan en niet alleen maar meer kennis van het leven op deze aarde. Het is hogere kennis die ik voor mezelf moet integreren met het leven op deze aarde. Dat is wel een klus. Het is daarom zo fijn om mijn gedachten op papier te schrijven. Wat er met deze kennis ook gedaan gaat worden is niet zo belangrijk. Het gaat erom dat ik als individu, lichtwezen, levend op deze aarde er mee kan leven. Dat ik al deze kennis geheeld heb voor mezelf. Dat ik informatie geheeld heb waarmee de mens eeuwenlang onderdrukt is geweest. Dat mensen hebben geleefd met deze onderdrukking. Ik heb mezelf daarvan bevrijd en weet dat ik, samen met heel veel anderen, ook anderen hiervan heb kunnen bevrijden. Dat er veel mensen tijdens dit leven op deze aarde zich hier niet van kunnen bevrijden weet ik ook. Die krijgen een volgend leven om de laatste stappen naar vrijheid te maken. Maar veel mensen stappen wel in dit licht nu op deze aarde. Het moet wel beiden gebeuren. Jezelf bevrijden en in het licht stappen om in licht over te kunnen gaan naar de anderen kant om zo oneindig te kunnen leven. Dat is wat ik nu weet. Dat is mijn ziel. Dat is een ziel. Dat is het leven van een ziel. Iedere ziel wil licht en vrij zijn.

Het licht op aarde verandert. Meer zielen gaan dit licht zien en voelen. Niet iedere ziel kan omgaan met dit licht nu op aarde. Dat bepaalt een ziel verbonden met een hogere kracht en macht. Zo wil een verlichte ziel gaan leven hier op aarde.

 

Translate »