Selecteer een pagina
Sebrenica

15-3-2023

Er worden mensen, bevolkingsgroepen gedood die anders zijn dan jij. Er zijn mensen die het recht in eigen hand hebben genomen en er voor hebben gezorgd dat anderen voor jou het vuile werk gingen doen. Mensen laten geloven dat ze iemand anders moeten doden voor een goed doel. Wat was en is dat goede doel? Ze kregen wapens in handen om anderen te doden. Vuurwapens en ander grof geschut. Het heeft alleen maar heel veel trauma’s en verdriet opgeleverd. Niets positiefs. Alleen iets voor degenen met macht en geld die die wapens hebben beheerd. Op alle lagen. Maar wat is dat iets? Kunnen medicijnen en vaccins ook als wapens gezien worden?

10:42 Ik heb een mooie meditatie. Zittend in de zon op mijn yogamat, voel ik het licht door me heengaan. Het licht zit niet alleen meer in mij maar circuleert rond. Van boven naar beneden, van beneden naar boven. Van links naar rechts, van rechts naar links. De cirkel is rond. Het licht beweegt met mijn armen van hemel naar de aarde en andersom. Ik beweeg mijn armen en stuur zo de lichtenergie via mijn lichaam de ruimte in. Het licht blijft niet meer hangen in mijn lichaam maar is groter dan ikzelf ben en ooit zal zijn. Dat is wat ik tijdens deze meditatie diep van binnen voel. Dit is een fijn gevoel. Ik ben weer klaar voor een nieuwe dag.

Als ik alles, maar dan ook echt alles bewust doe kan ik me alleen nog maar goed en vrij voelen. Alleen maar doen waar ik me goed bij voel. Dit is bewegen en leven in een veranderende nieuwe wereld. Zo blijf ik dicht bij mezelf.

Translate »