Selecteer een pagina
De kracht van de natuur

13-3-2023

Het proces waar ik in zit is een geloof in mezelf. Het is geen geloof die opgelegd hoeft te worden door anderen. Het gebeurt met mij en met vele anderen in de wereld. Er is geen mens die dit oplegt aan iemand anders. Het is de natuur. Die beweegt. De zon die aan het veranderen is en ander en meer licht geeft. De maan die veel vrouwelijke energie geeft en verandert in de mens waardoor er diep gevoeld moet gaan worden. Hier kan geen mens zich meer tegen verzetten. Onze natuur is te krachtig. We zullen er in mee moeten bewegen en ernaar moeten gaan luisteren. Anders is leven op deze aarde niet meer mogelijk voor de mens die niet meebeweegt en zich niet aanpast aan deze natuur. Jij bent deze natuur. Daar kun je niet tegen vechten. Je zult moeten loslaten en alles accepteren wat deze natuur je brengt en geeft. Overgave aan de natuur die jezelf bent zodat je kunt meebewegen met moeder natuur. De aarde. De bron van alle leven.

Ook aardbevingen, overstromingen en stormen horen hierbij. Dit is de kracht van de natuur. Dit hoort bij de mens. Dit hoort bij moeder aarde. Deze bewegingen gebeuren op grote schaal in een mens. Maar ook op de aarde. Dit brengt verandering met zich mee. Hier kun je niet meer tegen vechten. Alles aangaan in jezelf zodat je mee kunt varen op de stroom. Als je blijft vechten zul je nooit belanden bij het kabbelende water waar je rustig op kunt drijven. Maar de mens heeft geen invloed op wat er op de aarde en de planeten gebeurt. De mens heeft alleen invloed op wat in zijn eigen natuur kan worden verbeterd.

Moeder aarde, de grote natuur doet wat ie wil. Hoeveel de mens daar ook aan wil aanpassen en oplossen. De grote natuur is krachtiger dan de mens ooit zal zijn. Om te bewegen in deze krachtige natuur zal de mens de kracht in zichzelf moeten ontwikkelen om zo mee te kunnen drijven op de golven van deze grote oerkracht. Dit is het leven op de nieuwe aarde.

Dit nieuwe leven is steeds meer bereikbaar voor heel veel mensen die mee bewegen en de oerkracht voelen van de aarde. Bij deze mensen is geen ruimte meer voor alles wat van bovenaf middels macht en geld wordt opgelegd. Niet meebewegen met de nieuwe aarde zal een zwaar leven blijven geven. Tegen deze nieuwe beweging, luisteren naar je eigen hart, kun je niet vechten. Meebewegen met moeder natuur leidt jezelf tot een gezond en vrij leven. Een leven met een gezond kloppend hart. Dit is leven op de nieuwe aarde. De nieuwe wereld.

Nieuws Gaan we over 10 jaar zeggen: “Weet je nog dat we 10 jaar geleden voor het nieuws betaalden?” Alleen maar slecht nieuws. En nu…is het gratis en maken we ons eigen nieuws. Alleen maar positief. Het kost niets. Dat kunnen we delen. Alleen maar positief nieuws delen. Geen aasgieren die alles van je willen weten. Geen parasieten die alleen maar van jou willen meeprofiteren. Ten koste van iemand die creatief is en creatief wil leven. Of dit nu om eten gaat of om kunst of om welk gebied dan ook. Dat maakt niet uit. Ik zie al veel vooruitgang op vele vlakken. Of wil ik die alleen maar zien? Dat nieuws veranderd is duidelijk en niets nieuws onder de zon. De zon wil alleen maar licht nieuws en goed nieuws. De schrijvende pers kan hier niets nieuws meer brengen als alleen maar positief. Droom ik dit nu? Of gaat dit werkelijkheid worden. Laat mij toch maar weer lekker verder dromen en de werkelijkheid een beetje mee laten draaien met mijzelf.

 

 

Translate »