Selecteer een pagina
Geluk zit in je brein

27-1-2022

Het blijft nog steeds een heel bijzonder idee dat ik/wij met onze energetische magnetische energie, met onze onvoorwaardelijke pure liefde die we samen delen door heel te zijn, heel veel mensen kunnen helpen met helen. Door alleen maar te zijn.

Ik heb nog steeds het gevoel dat ik wat moet DOEN om mensen te helpen. Iets doen voor de maatschappij. Terwijl ik het gevoel heb dat ik al heel veel doe, alleen wordt het niet gezien en word ik er niet voor betaald. Dit doen kost mij geen energie meer. Ik voel me goed. Dit is kosmische energie. Af en toe komen er nog ego-dingetjes om de hoek kijken. Ik zal in de maatschappij nog even geduld moeten hebben. Mijn tijd komt nog wel. Maar ik kan mijn energie hooghouden als ik samen ben met jou. Het was weer fijn om samen te zijn. Het is dan alsof je echt bij me bent. Zo voelt het voor mij.  

Translate »