Selecteer een pagina
Gekleurd Fruit

26-1-2022

Ik word als gezond persoon buiten de maatschappij gesloten omdat ik geen groen vinkje kan laten zien nu er weer meer opengaat in de maatschappij. Wie bepaalt wie er echt gezond is? Ben je echt gezond als je wel een vaccin hebt? Ik vind het erg maar moet er ook wel om lachen. Op de meeste plaatsen waar ik nu niet mag komen, daar wil ik niet eens komen. Ben en voel je je vrij als je meewerkt aan een systeem dat mensen buitensluit? Een systeem waar mensen overal gecontroleerd kunnen worden? Dat iedereen elkaar gaat controleren? Ik voel me totaal geen onderdeel meer van dit systeem. Dit heb ik ook nooit gevoeld en dit gevoel wordt alleen maar sterker. Ik ben en blijf bij mezelf en vertrouw mijn eigen immuunsysteem. Gelukkig kan ik het ook steeds meer van bovenaf bekijken en ben ik hier geen onderdeel meer van. Dit zal ik ook nooit meer worden. Ik ben zo blij met wat ik zie, wat ik hoor, maar vooral wat ik voel en weet.

Hoewel er voor mij heel veel onverklaarbare dingen verklaarbaar zijn geworden, komt er nu iets in mij op dat ik niet helemaal kan verklaren.

Ik heb een aantal keren gevoeld alsof ik in beide armen een vaccin heb zitten. Dit is een beurs gevoel. Dit terwijl ik nu geen vaccinatie heb gehad. Hoe kan ik dit verklaren? In mijn omgeving heeft echter iedereen een vaccin. Kan ik deze vaccins neutraliseren voor mensen die hier niet goed op reageren? Deze gedachte maakt me blij. Als ik alle mensen energie kan sturen zodat hun genomen vaccin geen kwaad kan aanrichten aan hun immuunsysteem. Hoe mooi zou dat zijn? Dan wil ik wel heel veel licht energie sturen. Ik wil dat niemand last krijgt of ziek wordt. Ik wil alleen maar dat iedereen zich goed voelt. Niemand uitgezonderd. Als dat de verklaring is dan voel ik me goed. Maar ik voel me ook goed als dit niet de verklaring is. Ik heb zelf dit gif niet in mijn lijf. Ik ben blij dat ik dit mag opschrijven en dat ik het niet hoef te vertellen. Ik word toch niet geloofd. Maar dat is ok.

 

Translate »