Selecteer een pagina
Doorwerth Duno brug

25-1-2022

Het gaat niet om mij, het gaat niet om ons. Ik voel dit alleen maar dieper en dieper. Wij zijn elkaar tegengekomen om te groeien  en om mee te gaan helpen om het bewustzijn op deze aarde te verhogen. Niks gebeurt voor niks. Maar het is wel fijn om af en toe heel diep samen te zijn. Wij helen elkaar, wij helpen anderen helen. Of mensen er nu voor open staan of niet, dat maakt niet uit. Dit helingsproces gebeurt bewust en onbewust. Hoe belangrijk is dit? Ik word hier niet voor betaald. Dit werk is niet te zien maar ik voel dat ik heel veel en heel hard werk. Maar ik krijg te horen dat ik makkelijk praten heb…Als dit tegen mij gezegd wordt, wordt het licht bij mezelf even wat minder. Deze woorden raken me wel, maar ik kan het steeds sneller keren. Het zijn woorden die gezegd worden en komen uit een andere mond. Het is een oordeel waardoor ik me schuldig moet gaan voelen? In hoeverre heeft iemand die dit zegt last van zichzelf? Hoe sneller ik deze woorden weer naast me neer kan leggen, hoe sneller mijn licht weer groter wordt. Zulke opmerkingen raken me steeds minder. Mensen oordelen en veroordelen heel snel anderen. Zouden mensen zich hier beter bij voelen als ze dit doen? Zelf geloof ik dat steeds minder. Maar hebben mensen die dit doen in de gaten wat dit met anderen doet?  Kan een mens open benaderd worden zonder dat er meteen een oordeel wordt gegeven?

Als straks de pandemie voorbij is zal ik dan geloofd worden? Of zal ik dan weer niet geloofd worden als ik vertel dat ik geen vaccin heb en me geen enkele keer heb laten testen? Hoe belangrijk is het nog dat ik geloofd word? Voor mij is het nu belangrijk dat ik gezond ben en mezelf vertrouw. Dat ik mijn eerlijke waarheid leef en mag leven.

Citaat uit Lichtwerker van Sahvanna Arienta:

Een echte Lichtwerker is niet een ‘waarzegger’ die mensen alleen maar vertelt wat er gaat gebeuren. Lichtwerkers begeleiden hen die bij hen komen naar hun hoogste spirituele potentieel.”

“De paranormaal begaafde die tevens waarzegger is en de paranormaal begaafde die tevens lichtwerker is, doen twee duidelijk verschillende dingen”.

“Zolang het waarzeggen met zeer goede bedoelingen gebeurt, kan het een bruikbaar instrument zijn. Als Lichtwerker is het je taak helende energie te schenken en anderen te helpen leren hoe ze deze instrumenten van het universum moeten gebruiken”.

 

 

Translate »