Selecteer een pagina
Kasteel Doorwerth

23-1-2022

Zijn er vorige levens? Bestaat dit echt? Bij mezelf kan ik toch wel wat verklaren als ik terugga naar vorige levens. Maar zeker weet ik het niet. Ik word geraakt door barokmuziek, de Middeleeuwen, Kastelen. Ik weet dat ik niet als prinses heb geleefd op een kasteel. Ik mocht daar niet zijn wie ik was. Ik voel beklemming als ik al op een kasteel ben. Heb ik daar op een brandstapel gestaan? Ben ik opgehangen? Waarom kan ik zo slecht tegen machtsmisbruik? Machtsmisbruik, oneerlijkheid, grootheidswaanzin. Waarom heb ik er altijd moeite mee gehad dat je volgens de norm moet leven? En waarom heb ik dit wel mijn hele leven gedaan? Is dit iets uit vorige levens? Ik vind dit interessante materie om mee bezig te zijn. Hoe ver ga ik terug? Mijn oude ziel heeft meerdere levens geleefd en geleden. Wat kom ik nog meer te weten en wil ik dit weten? Eigenlijk wil ik alleen maar vooruitkijken nu ik veel geheeld heb bij mezelf. Ik ben nu echt mezelf en dit is wat mensen mogen zien. Het is fijn om deze informatie met enkele mensen in mijn omgeving te kunnen delen. Praten over dingen in het leven die er voor mij echt toe doen. Ik zou graag wat meer mensen in mijn omgeving willen krijgen waar ik dat mee kan. Met een lekkere cappuccino of een goed glas wijn.

De kracht van visualiseren.

Visualiseer een gedachte en ik kan alles doen wat ik wil in het leven. Dit hoeft voor mij dan echt niet in werkelijkheid te gebeuren. Maar ik kan al blij worden als ik dicht bij mezelf blijf en denk aan iets dat ik heel graag zou willen doen of waar ik zou willen zijn. Astraal reizen en manifesteren zijn voor mij de nieuwe toekomst.

Gered worden.

Ik kan alleen maar mezelf redden, als ik gered wil worden. Ik kan alleen maar verlost worden van pijn, als ik zelf verlost wil worden. Dat gaat niet alleen in dit leven. Soms heb je meerdere levens nodig om vrij te zijn van pijn en verlicht te worden. Ik ben dankbaar dat ik dit in dit leven mag meemaken. Ik ben verlost van pijn en verlicht van pijn en mag alleen maar zijn.

 

 

 

Translate »