Selecteer een pagina
Alto Vista Kapel Labyrint Aruba

21-1-2022

Tarot, pendelen, kristallen etc. zijn allemaal hulpmiddelen/tools om contact te maken met anderen. Maar om uiteindelijk contact te maken met jezelf. Ik heb daar zelf niet zoveel mee hoewel ik wel snap dat mensen hier wat aan kunnen hebben en hierin geloven. Het gaat er uiteindelijk om om uit te komen bij onvoorwaardelijke pure liefde voor jezelf. Als je dat middels deze tools kunt doen is dat helemaal goed. Maar ikzelf heb dit niet nodig om bij mezelf te komen. In die zin geloof ik daar voor mezelf dan ook niet in. Maar het is heel fijn om te zien dat veel mensen hier wel iets aan hebben. Iedereen moet vooral doen waar hij/zij zich goed bij voelt. Voor mij ziet het eruit als een aards verdienmodel. Er verdienen weer mensen aan de tarotkaarten, stenen, pendels etc. Maar als mensen hierin geloven blijven ze dit kopen. Win-Win?!

De wereld is een bijzondere plek om te wonen, om te zijn.

 

Translate »