Selecteer een pagina
Space

20-1-2022

Jij ziet andere dingen dan ik.

Jij hoort andere dingen dan ik.

Jij ruikt andere dingen dan ik.

Jij voelt dezelfde dingen als ik.

Jij weet dezelfde dingen als ik.

Toch kunnen wij niet bij elkaar zijn. Het is goed. Ik leef mijn leven en ben gelukkig met mezelf. Ik wil wel weer wat vaker alleen zijn om te spelen in mijn eigen speeltuin. Zo heerlijk om nu dat kind te mogen zijn dat ik nooit heb kunnen zijn. Ik heb geleefd zoals verteld werd hoe ik moest leven. Volgens de norm, aan de norm voldoen. Daar heb ik me nooit helemaal gelukkig bij gevoeld. Toch heb ik een mooi leven gehad. Maar ik voel nu pas dat ik echt mag gaan leven en echt mezelf kan en mag zijn. Hoe lastig dat ook is in deze 3-D wereld, de aardse wereld. Maar ik voel me als een adelaar die hoog boven deze aarde vliegt en het allemaal van bovenaf bekijkt. Het aardse kan mij niet echt meer raken. Dit vliegen voelt fijn. Ik ben blij.

Zorgen maken om anderen.

Als ik me zorgen maak over anderen help ik anderen daar niet mee en ook mezelf niet. Daar wordt niets mee opgelost. Problemen worden alleen maar groter als iedereen zich zorgen maakt over anderen. Als ik eerst zorg dat mijn eigen zorgen worden opgelost, dan kan ik vervolgens er zijn voor anderen. Maar andermans problemen kan ik niet oplossen. Door alle zorgen los te laten en dit te weten heeft mij veel gelukkiger gemaakt.

Twinflamesguide

Vanochtend lezend op Instagram:

“Het verstand is al bewogen richting een hogere dimensie en nu volgt het lichaam en beweegt van de 3e dimensie beperkingen naar de ontwakingsstadia van de 4e dimensie, om de niet-ego 5e dimensie binnen te gaan van liefde, schoonheid en eenheid. In de natuur zijn, meditatie en een positieve houding zal helpen om de lichaamsreis te brengen waar hij bedoeld is om te zijn. Wat anderen doen of niet doen zou geen zorg moeten zijn voor een lichaam dat al op een pad is naar zijn soevereiniteit, naar zijn eigen individuele hoogste evolutie.”

Dit is wat het is.

 

 

Translate »