Selecteer een pagina
Warnsborn

18-1-2022

4:30

Zouden ze dit dan bedoelen met DNA verandering? Zonder aanwijsbare redenen heb ik diepe pijnen vanbinnen. Ik voel dat er veel aan het helen is. Ik geef me eraan over. Het is nu met name mijn onderrug, richting het midden van het lichaam. Rond de hartstreek. Ook voel ik mijn bovenbenen en mijn hamstrings. Toch wel een beetje onverklaarbaar. Maar als het straks beter voelt, vind ik het best. Ik voel me steeds gezonder en vertrouw op mijn eigen immuunsysteem. Ook wil ik heel graag weer mensen zien en gaan verbinden. Deze pandemie duurt lang maar is wel ergens goed voor. Voor mij maar ook voor de wereld.

4:44 

Toen ik vanochtend in bed op mijn rug lag, ging ik met mijn benen naar me toe in een foetushouding liggen. Dat gaf verlichting en ik voelde geen pijn. Na een tijdje voelde ik heel bewust mezelf uit mijn lichaam glijden. Dat voelde zo lekker. Ik voelde me heel goed en licht. Met slapen verlaat je natuurlijk ook je lichaam. Je komt los van je fysieke lichaam maar dit gebeurt vaak onbewust. Dit was heel bewust en heel lekker en was toch wel bijzonder. Totale ontspanning. Total relaxation.

 

 

Translate »