Selecteer een pagina
Pioentulp

17-1-2022

Ik voel heel sterk dat mijn lichaam nog in de oude tijd zit, in mijn oude leven. Mijn heupgebied zal nog meer emoties los gaan laten. Ik blijf ademen en warmte sturen naar dat gebied en doe voorzichtig oefeningen. Langzaam zal het beter gaan. Het is bijzonder om te voelen dat ik nog door die pijn heenga om verder te kunnen in mijn nieuwe leven, de nieuwe wereld. Mijn lichaam zit nog vast in het oude. Als ik dat los kan laten, ben ik weer een stap verder in mijn proces. Mijn geschiedenis kan ik niet uitwissen. Ik wil alleen de mooie dingen meenemen naar mijn nieuwe leven. Vanuit liefde. Mijn verleden kan ik niet vergeten, maar ik kan mezelf wel vergeven dat ik mezelf dit allemaal heb aangedaan in het verleden. Ik heb mijn lessen geleerd. Ik wist niet beter. Nu weet ik meer en weet ik wie ik ben. Met deze wetenschap wil ik de rest van mijn aardse leven nog een heel fijn en mooi leven leven. Alleen nog maar in Licht en Liefde zijn.

Als ik mijn proces doortrek naar het wereldproces, zal er nog heel veel oude geschiedenis vergeven moeten worden. De wereld is in de ban van machtsmisbruik en slavernij. Ik hoop en vertrouw echt dat dit ooit een keer gaat veranderen. Een mens verdient het niet om zo te moeten leven op deze aarde.

Maar ik hou het maar bij mezelf. De wereld kan ik niet veranderen. Hoewel ik wel voel dat er heel veel gebeurt achter de schermen, voel ik ook dat niet iedereen dit al kan en wil zien. Het is ook goed als je alleen leeft in je eigen beperkte beschermde veilige wereld. Maar ik kan die oude wereld zelf niet meer zien. Ik kan alleen nog maar het grote geheel zien en voel me steeds minder verbonden met de aardse manier van leven op dit moment. Ik kan hierin alleen maar zijn en van bovenaf aanschouwen.

 

Translate »