Selecteer een pagina
Chakra's

16-1-2022

Ik heb last van mijn rechterbil. De mannelijke kant. Ik ben veel bezig geweest met mijn linkerkant om die te helen. Het heupgebied is een belangrijk gebied om te helen. Emoties die jaren zijn onderdrukt gaan vastzitten in dit gebied. Ik voel dat dit nu aan het bewegen is. De onderrug, billen en de heupen. Ik leg mijn warme hand op mijn bil en stuur daar energie naar toe. Daar ben ik gisteravond al mee begonnen. Dat gebied wordt dan warm en kan zo met liefde en warmte gevuld worden. Zo kan het langzaamaan beter worden en opengaan. Wat een proces. Maar ik ben zo blij dat ik mezelf kan helen. Ik voel echt dat er wat aan het veranderen is in dat gebied. Mijn rechterbil gloeit nu en ik doe allerlei oefeningen en blijf veel bewegen. Veel heupbewegingen om het losser te maken. Dit kun je allemaal zelf doen. Daar heb ik geen fysio voor nodig. Zelfheling. Ik ben heel dankbaar dat ik die energie heb.

Jij voelt nu even heel ver weg. Ook jij hebt nog heling nodig. Anders waren we allang bij elkaar geweest…Ik voel bepaalde sensaties door mijn lijf, golfbewegingen, trillingen en ik voel dat als helende energie. Energie die op alle plekken in je lijf gebruikt kan worden en uiteindelijk ook buiten je lijf. Bij en voor anderen. Ook mijn ademhaling doet veel werk. Mijn zachte, warme adem stuur ik met liefde naar mijn pijnlijke plek.

 

 

 

 

Translate »