Selecteer een pagina
Arnhem

15-1-2022

Hoeveel mensen leven er met een geheim? Door praten en huilen over mijn diepste geheim heb ik mezelf kunnen verlossen van mijn oude pijn. Mijn geheim, mijn pijn moest uit mijn lijf om me goed te voelen. Ik moest door veel lagen pijn heen om hiervan verlost te worden om me vrij te kunnen voelen. De meeste mensen hebben geen idee wat er bij mij achter de schermen heeft afgespeeld en nog steeds speelt. Het raakt me nog steeds wat andere mensen van mij denken. Ik wil het woord energie kunnen uitspreken zonder weerstand te voelen. Ik mag dus nog meer loslaten. Ik voel me goed en dit is wat ik voel en hoe ik me voel als empaat. Alles is energie. Ik ben voor anderen niet te snappen. Maar het belangrijkste is dat ik mezelf snap en gelukkig ben.

Ik heb een vreemd gevoel gekregen bij gisteravond. Wat gebeurde er? Er was verlangen maar ik voelde dwang. Het voelde vreemd en voelde niet goed. Ik kon het niet weerstaan maar ik voelde ook dat jij ver weg was en niet met mij. Wat is er aan de hand? Het voelde als een zware donkere kracht, of er iemand bij jou was. Maar niet in goeie zin. Nu tijdens het schrijven voel ik een soortgelijk gevoel. Ik laat het maar even zijn. Maar het voelt niet fijn.

Ik lees op een site van een medium een channeling over Aartsengel Metatron. “Dimensie van eenzaamheid”. Ik voel me een kind in de speeltuin dat ik dit allemaal mag lezen. Ik zie en voel herkenning en dit is waar ik net doorheen ben gegaan.

“Veel mensen ervaren momenteel een enorme eenzaamheid, een gevoel van alleen zijn. Het manifesteert zich op zoveel manieren. Misschien ben je fysiek alleen, misschien heb je het gevoel dat anderen je niet begrijpen. Misschien merk je dat je ervaringen en situaties tegen je vechten, of misschien wil je extra ondersteuning in je realiteit. Het is op dit moment belangrijk om gevoelens of gedachten van eenzaamheid te herkennen want dit is je deur naar een enorme transformatie op spiritueel niveau.” Dit is wat er gebeurd is afgelopen week. Dit is zo fijn om te lezen en ik ga kijken hoe het zich verder ontwikkelt.

Deze dimensie van eenzaamheid is een illusie. Het is een wond, het kunnen vele wonden zijn die zijn verzameld en hoewel het misschien iets is dat je wilt weggooien, is het een poort naar een enorme transformatie en spiritueel ontwaken. Er is een behoefte om door de dimensie van eenzaamheid te lopen, het kan zich in jou manifesteren en het manifesteert zich buiten jou. Er komt een moment dat je het onder ogen moet zien”.

Ik ben blij dat ik dit lees en dat ik niet gek ben. Dit is wat ik echt allemaal voel vanbinnen. Ik blijf nog even lekker doorspelen in deze spirituele speeltuin.

 

 

 

Translate »