Selecteer een pagina
Mierenhoop

12-1-2022

4:25

Rondlopen in een ziekenhuis is rondlopen in een mierenhoop met hardwerkende mieren die allemaal werken voor de koningin. Wie werkt voor wie? Hard werken voor een applaus? Hoe is de verdeling van geld? Is loon eerlijk verdeeld? Hoe hard moet je werken voor dit geld? Ik moet deze gedachten maar weer loslaten en er vanuit gaan dat iedereen het werk doet waar hij/zij zich goed bij voelt.

Ik zie informatie langskomen dat er een varkenshart is geplaatst in een mens. OMG. Krijgen we nog meer knorrende mensen op deze wereld?smile Hoever gaat de medische wetenschap nog om mensen zo lang mogelijk in leven te houden op deze aarde? Wat ik weet voor mezelf dat er in mijn lijf geen varkenshart gaat komen. Ik ga voor mezelf eens bekijken waar mijn grens ligt. Mijn donorregistratie nog maar eens opnieuw bekijken.

Ik ga proberen om minder mijn mening te geven over allerlei zaken die spelen. Ik ga het wat vaker proberen bij de ander te laten. Hoe belangrijk is een mening? En hoe vaak gaat communicatie mis als er verschillende meningen zijn? Iedereen heeft een eigen mening en het is belangrijk dat je openstaat voor de mening van een ander. Ik wil me niet meer laten meezuigen in discussies waar ik niet in terecht wil komen.

Ik doe er alles aan om uiteindelijk bij jou te komen. Aards samen te komen in liefde. Maar ik ben al samen met jou. Is het dan wel nodig om aards samen te komen als ik alle aardse aan het loslaten ben? Denken wij vaak hetzelfde op hetzelfde moment? Als ik vaak hetzelfde denk komt het dan ook bij jou binnen? Als ik voel dat iets gaat gebeuren, gaat het dan ook gebeuren? Maar het is Divine timing. We zullen zien of het universum dit wil en wanneer we hier klaar voor zijn. Maar voor mij staat vast dat het gaat gebeuren. Ik weet alleen niet wanneer. En dat is ok. Ik heb een goed en fijn leven. Met jou erbij. Het is allemaal goed.

 

 

 

Translate »