Selecteer een pagina
Camper leven

9-1-2022

Mijn leven met mijn (tweeling)ziel, mijn leven met mijn dagboek dat ik ga delen. Mijn leven met mijn geheim is geen geheim meer voor mij. Toch voelt het als een dubbelleven leven. De waarheid leven, wat is de waarheid? Is dit eerlijk? Wel naar mezelf maar het is toch niet de volledige waarheid leven. Ik heb een eerlijk leven met mijn gezin en een eerlijk leven met mijn (tweeling)ziel. Voor mij is dat nu goed. Maar toch is dat niet mijn volledige waarheid leven.

Ik probeer je van me af te denken, maar ik voel je continue. Maar ik probeer het nu zo te zien dat het allemaal mijn eigen energie is. Wanneer komt mijn echte waarheid naar buiten? De volledige waarheid moet nog even wachten. Tijd en geduld. Ik kan wel wachten. Ik voel me goed.

Ik ga niet meer voor anderen leven. Ik ga leven voor mezelf. Daardoor kan ik  meer dan ooit tevoren leven en er zijn voor anderen. Ik heb een leven naast mijn gezin. Maar heeft niet ieder werkend mens dat?

 

Translate »