Selecteer een pagina
Arnhem

8-1-2022

Ik heb het gevoel dat ik in de staart zit van het proces. De laatste zware blokkades wegwerken om weer verder te gaan in mogen zijn wie ik ben. Alleen maar licht en liefde zijn. Zo voelt het steeds vaker en steeds beter. Hoe mooi is het dat ik 24/7 mag zijn wie ik ben en ook zo mag voelen. Ik kom steeds dichter bij een vrije geest, een vrije ziel. Ik heb steeds minder last van wat en wie dan ook. Ik kan steeds meer genieten van mezelf. Zien anderen dit ook? Ik weet het niet maar dat maakt me niet uit. Ik weet en ik voel mezelf.

Mijn dagboek: Het geheim van mijn ziel, schrijven vanuit mijn ziel, mijn intuïtie. Ik wil geen geheim meer, niet meer een geheim leven. Ik wil mijn geheim delen. Delen met anderen. Dat is wat ik wil. Ik zet mijn gedachten op papier en dat is goed. Dit schrijven is vaak een geheim van een ziel. Een geheim dat je niet kunt delen met een ander door er niet over te durven praten. Ik wil niet meer in en met een geheim leven. Mijn geheim mag gelezen worden. Mijn dagboek mag gelezen worden. Ik wil nooit meer leven met een geheim. Ik wil vrij zijn van alles waar ik last van had en heb. In dit leven en in vorige levens.

Maar ik weet natuurlijk niet wat er nog meer naar boven gaat komen vanuit mijn ziel. Ik ben er klaar voor. Het kan nooit meer zo erg zijn als dat het geweest is. Zo diep als ik gegaan ben zal niet meer gebeuren. Ik ben alles aangegaan en heb alles aangekeken. Alles verwerkt door praten, huilen, Yoga en Meditatie. Dat zal ik blijven doen om me goed en gezond te blijven voelen.

Ik ben een mooie ziel, ik ben blij met mijn eigen ziel. Leven vanuit mijn gevoel en intuïtie. Mezelf daardoor laten leiden. Hoe mooi is dat?

Hoelang heb ik een dagboek nodig om te verwerken? De blog die ik gestart ben is heel fijn voor mijn eigen proces. Eerst schrijf ik in mijn dagboek met mijn pen. Daarna type ik het uit op mijn laptop in Word. Daarna plaats ik het op mijn blog in WordPress. Ik lees dan heel vaak mijn eigen verhaal terug en dat is fijn. Dat is wat ik had gewild toen ik jong was. Ik had heel graag mijn eigen verhaal willen lezen. Dat kan ik nu en dat doe ik nu. Ik volg mijn eigen pad. Ik volg mijn eigen zielsplan. Ik heb steeds minder last van de rest van de wereld.

 

 

Translate »