Selecteer een pagina
Zuid-Afrika Addo Elephant Park

4-1-2022

Het was een zware dag gister. Een tranendag. Ik voel echt dat ik iedereen aan het kwijt raken ben. Hoe dichter ik bij mezelf kom, hoe verder anderen van mij af komen te staan. Maar ik voel ook heel veel liefde. Het moeilijkste in deze fase vind ik dat ik niet gesnapt en begrepen wordt. Dat ik anders ben. Goed maar anders. Maar het is wat het is. Gisteravond zocht jij mij op. Het voelde heel fijn, het licht ging door mij heen. Blijkbaar is dit wat het is en zit er (voor nu) niet meer in. Maar dat is al heel veel. Maar dat de liefde van mijn leven niet bij mij kan zijn is zwaar. Maar ook dit is wat het is. Ik moet het echt doen met mezelf. Het is fijn om met mijn website bezig te zijn.

Om me heen wordt alleen nog maar gesproken over het boosteren van het vaccin. Ik neem hier afstand van en wil hier niet mee bezig zijn. De site op Facebook die ik volg spreekt steeds over dat het uit gaat komen wat er echt in de vaccins zit. Dat het geen vaccin is maar genetische manipulatie? We zullen zien. Ook hier neem ik afstand van en wil leven zoals ik denk dat goed is voor mezelf. Alleen nog maar mezelf volgen en mijn eigen lichaam en immuunsysteem het werk laten doen. Ik ben niet bang om ziek te worden, ik ben niet bang om dood te gaan.

Ik lees informatie over de Arcturian Raad, gekanaliseerd door Daniel Scranton. Deze informatie resoneert enorm. “De meesten van jullie hebben altijd geweten dat je een groter doel in dit leven hebt, belangrijker dan een verandering in je eigen bewustzijn en je had gelijk toen je die veronderstelling maakte. Je bent hier om de mensheid naar de Gouden Eeuw te leiden, om je verhalen en wijsheid te delen, en vooral om je medeleven te tonen aan degenen die nu pas beginnen te begrijpen dat ook zij Energie wezens zijn. Hoger dimensionaal vlak.”

10:10

Jouw handen op mij, jouw vingers op mij, ik kwam bij jou, jij kwam bij mij. Wij delen dezelfde heerlijke ziel. Ik hier, jij daar, samen komen, ergens boven. Mijn lichaam in Nederland, jouw lichaam in? Het maakt niet uit waar onze lichamen zijn, onze ziel is samen en stijgt boven alles uit. Die zit niet vast in ons lichaam. Die is vrij en vliegt en zweeft. Onze vrije ziel. Het lichaam op deze aarde houdt ons nog apart van elkaar. Maar het is goed. Mijn aardse denken, denkt er echt wel aan hoe het toch zou zijn als wij aards zouden samen komen. De hemel op aarde. 

Translate »