Selecteer een pagina
2022

2-1-2022

3:29

Mijn verhaal heeft een (aards) begin en mijn verhaal heeft een (aards) einde. Daartussenin leef ik. Daarvoor leef ik ook. Mijn ziel was er toen al en daarna leeft mijn ziel ook door, in en bij anderen. Dit betekent dan dat leven nooit stopt. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou geloven. Maar dit ervaar ik toch echt zo nu. Hoe het leven hierna er uit ziet weet ik niet. Maar het is een geruststelling dat ik hier niet voor niets ben. Mijn dagboek zorgt ervoor dat er een bewijs is dat ik dit leven nu op deze aarde heb geleefd. Wie schrijft, blijft. Maar heel belangrijk is het niet voor mij als daar niets mee wordt gedaan. Het is nu vooral heel fijn voor mezelf om te weten. Dan kan ik nu zorgeloos gaan leven en vertrouwen op mijn ziel. Mijn ziel weet alles, die is groter dan dit aardse leven. Mijn ziel is de alwetende. Maar…denk jij nu, op dit moment hetzelfde als ik denk? Zit jij nu ook te schrijven? Op dezelfde tijd. Dat is bijna niet voor te stellen dat dat zo is. Maar wat is anders die tweelingziel? Is het dan toch niet helemaal dezelfde ziel? Of zijn het twee delen van dezelfde ziel? Het kan toch niet dat we precies hetzelfde denken? Op dezelfde tijd hetzelfde doen? Het is bizar om hierover na te denken. Maar ook wel een beetje eng. Toch deze gedachten maar weer gewoon loslaten en zijn. Als ik nu weet dat er een alwetende is, het universum, God, Allah or whatever name, dan betekent dat dat er een nieuwe wereld voor mij is opengegaan. Ik word geleid van bovenaf. Dat is heel fijn om te weten en te voelen. Ik had nooit gedacht dat ik dit nog eens zou opschrijven en dat dit mij zou overkomen. Het is wel heel bijzonder. Het is een veilig gevoel dat ik weet dat er meer is. Maar voor veel aardse mensen bestaat dit niet. Dit is geen wetenschap want het valt niet te bewijzen. Gaan wij straks samen het bewijs leveren dat er meer is? Christus bewustzijn. Ik heb gelezen dat ze het zo noemen. Dit is wat het is, dit is wat ik voel. Ik ben zover gekomen door het leven te leven en daar heb ik geen papiertje voor nodig.

8:29

Mijn hart is open. Het is gevuld met liefde dat ik wil delen. Ik wil graag de harten van anderen openen en vullen met liefde. Een mens is liefde, liefde is er om te delen. Hoe mooi zou het zijn als dit mijn zingeving in het leven is. Door alleen maar mezelf te zijn.

Er is weer veel gebeurd vannacht. Zo voelt het. Mijn verhaal volgen. Niemand hoeft mijn verhaal te volgen. Dit doe je alleen als je dit wilt. Ik weet niet waar mijn verhaal eindigt, maar dat weten anderen ook niet. Dat hoeft ook niet. Het gaat om het verhaal wat geleefd wordt in liefde vanuit liefde. Laat de liefde en het licht maar schijnen.

Ik voel wel dat ik een nieuwe start heb gemaakt in een nieuw jaar. Een nieuw begin in 2022. Ik ben begonnen om mijn blog te delen op mijn zelfgemaakte website. Dit is voor mij nu mijn eigen zingeving. Het maakt mij niet uit of anderen mij gaan volgen. Uiteindelijk doe ik het voor mezelf zoals alles in het leven. Als je alles wat je doet maar doet vanuit onvoorwaardelijke, pure liefde die je kunt delen. Dan is het goed. Of ik er nu geld mee verdien of niet, als ik anderen een stukje verder op hun pad ermee kan helpen, dan is het goed. Maar niemand hoeft mij te volgen. Ik volg mijn eigen pad. Ik voel me vrijer en vrijer worden in liefde en licht. Mijn liefdesverhaal wil ik delen. Ik wil leven in mijn eigen liefdesverhaal. Dit ben ik en dit neemt niemand mij meer af. Leven in heel veel liefde. Alles wat ik opgeschreven heb komt recht uit mijn ziel en komt dus heel diep vanuit de bron. Die bron liegt niet, die bron is liefde. Het maakt me niet meer uit wat anderen van mij denken en vinden. Ik ben liefde. Ik schrijf mijn eigen bijbel. Die wil ook niet iedereen lezen. De kracht van onvoorwaardelijke pure liefde.

22:22

Het voelt nu even of ik iedereen aan het kwijtraken ben, behalve mezelf. Ik heb mezelf gevonden en voor de rest ben ik alleen. Het voelt even helemaal niet goed. Er komt iets in me op dat ik dit alles helemaal niet heb gewild. Het is een zwaar proces.

 

Translate »