Selecteer een pagina
Arnhem Mariendaal

1-1-2022

Ik volg alleen nog maar mijn eigen pad. Vanochtend waren er tranen bij de gedachte dat ik echt niet weet hoe wij bij elkaar gaan komen en hoe dit gaat gebeuren. Maar dit is ego loslaten. Mezelf goed blijven voelen. Zolang een ander nog tegen mij moet zeggen hoe ik moet leven ben ik niet vrij. Geen enkele boeddhist, of heilige of welk levend wezen dan ook zou dit moeten zeggen. Ik weet hoe ik zelf moet leven. Ik ben liefde. Als ik zelf vrij en liefde ben, ben ik goed en is dit wat het is. Leven in vrijheid en liefde.

Er hing vanochtend een bijzonder lucht buiten. Er waren heel veel vogels aan het fluiten. Ik voelde verandering. Licht en ruimte. Ik voel heel veel liefde voor iedereen en alles. Ik voel ook heel veel liefde voor mezelf. Maar ik voel niet dat ik begrepen word. Dat ik anders denk en voel. Misschien is het beter om mijn mond maar weer te houden en alleen maar te zijn.

Translate »