Selecteer een pagina
Volledig bewustzijn

21-11-2023

Ik ben volledig bewustzijn. In dat volledige bewustzijn ben jij altijd bij mij. Bewust van mijn innerlijk. Bewust van de buitenwereld. In dit volledige bewustzijn kan ik de buitenwereld loslaten. In dit volledige bewustzijn is mijn innerlijk vrij. Als je dit leest kun jij ook volledig bewustzijn zijn door je innerlijk volledig bewust te voelen.

Leven in dit volledige bewustzijn kan een last zijn. Door je innerlijk vrij en los te voelen hoeft dit geen last meer te zijn. Dit is zijn. Zijn in volledig bewustzijn. Het maakt de wereld mooier voor jezelf terwijl de buitenwereld niet mooi hoeft te zijn. Ook hiervan ben ik mezelf volledig bewust. Maar de buitenwereld kun je niet mooier maken als je je eigen binnenwereld niet mooier maakt.

Als je alles wat je doet volledig bewust doet wordt je leven hier op aarde licht. Je stapt dan automatisch in een vertragende modus. Dit kost geen moeite meer. Dit is Zen. Of welke naam het ook heeft. Maar dit is leven in volledig bewustzijn. Dit is zoals leven bedoeld is op deze aarde. Vanuit innerlijke rust de buitenwereld tegemoet treden. Dit doet liefde. Dit is licht. Ik hoef geen boeken meer te lezen om mezelf te lezen. Ik ben mijn eigen verhaal. Volledig bewust van mijn eigen verhaal hier op aarde. In volledige liefde. In volledig licht.

 

 

 

 

Translate »