Selecteer een pagina
Energetische liefde

8-11-2023

Onze liefde is energetisch opgebouwd. Onze liefde wordt alleen nog maar verder ontwikkelt. Energetisch. Om zo nog meer kracht te ontwikkelen voor het individuele zelf. Ons individuele zelf. Zoveel kracht heb ik tijdens mijn aardse leven op aarde nog nooit gevoeld. Deze kracht ontstaan vanuit onvoorwaardelijke liefde. Onze energetische verbinding heeft deze kracht ontwikkelt en mij zoveel sterker gemaakt. Geen enkele andere kracht van buitenaf kan dit ooit nog veranderen. Innerlijke kracht ontstaan vanuit onvoorwaardelijke liefde voor het Zelf door middel van een energetische verbinding. Met jou. Met deze kracht hebben wij elkaar laten groeien en ontwikkelen. Deze bindende kracht waarvan we niet wisten dat we die hadden. Maar die is er nu en die gaan we meer en meer gebruiken. Alleen maar door er te zijn in deze kracht en dit gaan uitstralen. Zonder last te hebben van wat er in de buitenwereld allemaal speelt. Dit is onze kracht. Liefde. Energetisch en puur.

 

 

 

Translate »