Selecteer een pagina
Delen

7-11-2023

Het blijft bijzonder dat wij elkaar voelen en weten wie we zijn. We zijn licht en we zijn liefde. Zo zijn wij verbonden. Toch weet ik niet wat jij denkt en wat jij doet en waar je nu fysiek bent. In ieder geval niet helemaal zeker. Dit zijn dan toch losse onderdelen van een fysiek leven hier op aarde die je echt alleen maar met jezelf leeft en deelt. Dit alles zijn maakt een mens een vrij en compleet mens. Je kunt niet alles delen met iemand anders. Je kunt alleen maar alles delen met jezelf. Toch zou ik graag willen weten wat jij nu denkt en wat je doet en waar je nu fysiek bent. Want dan kan ik ook fysiek bij je zijn en kunnen we ook zo samenvloeien. Ieder met zichzelf maar wel samen. Vanuit de basis. De Bron. Vanuit Liefde en Licht. Want dat zijn wij. Samen. Eén. In Liefde. In Licht.

11:00 4 X Heaven. Fysical Heaven. You and Me. In Light & Love.

 

 

 

Translate »