Selecteer een pagina
De Spirituele ladder

31-10-2023

De treden op de spirituele ladder beklimmen om uiteindelijk ultieme vrijheid te voelen. Iedere tree die je omhoog gaat laat je weer meer los waar je last van hebt op deze aarde. Alles gaat om loslaten.

Vanochtend liggend in bed, denkend aan jou, jou visualiserend, staan we op de hoogste tree van de ladder in het licht. Samen stapten we van de ladder af en vielen in nog meer licht. We zweefden weg van deze ladder. Weg uit ons eigen lichaam die verbonden is aan de aarde. Dit alles in volledig bewustzijn. We zweefden in licht boven deze aarde. Ik voelde me vrij en licht en omgeven door liefde. Dit is hoe de hemel er voor mij uitziet. In dit licht levend voel je volledige vrijheid. Ben je vrij van je lichaam en dit is een magisch gevoel.

We blijven samen een tijd boven onszelf zweven en kijken naar beneden. Naar wat er allemaal op de aarde gebeurt. Dit hemelse gevoel willen wij samen naar de aarde brengen. Heel bewust wilde ik weer terug in mijn lichaam maar voelde dat ik toch nog even daarboven moest blijven. Even later wist ik waarom. Ik werd helemaal warm, mijn hele lichaam gloeide en het leek alsof we de zon aanraakten. In vuur en vlam stonden. Zoveel licht ging er door ons heen. Jij verdween ook even uit mijn zicht van dit licht. Dit is het grote licht waar wij mee verbonden zijn. Jij in jouw lichaam. Ik in mijn lichaam. Even later, weer terug in onze lichamen hier op aarde, zochten wij elkaar fysiek weer op en kwamen ook weer tot grote hoogten. Diep van binnen en hoog van boven. Dit is de hemel op aarde leven. Zonder woorden dit hemelse licht bereiken. Dit is wie wij zijn. Levend in eeuwigdurend licht op deze aarde. De hemel. Wij. Verbonden. In liefde.

Translate »