Selecteer een pagina
Liefde maakt licht

30-10-2023

De onvoorwaardelijke pure liefde maakt het zelf licht. Na een heerlijk samenzijn vannacht ben en voel ik weer meer licht. Het was allemaal zo helder en zuiver dat het echt niet uit te leggen valt.

In de middag maak ik een heerlijke herfst boswandeling tussen de buien door. Mijn lichaam voelt zwaar, maar mijn ziel is en voelt licht. Ik voel de collectieve zware energie, maar voel ook dat ik hier licht in kan zijn. Onze liefdesverbinding, zuiver en puur zorgt dat ik me steeds meer blijvend licht blijf voelen. De pure kracht van de liefde. In de zuiverste vorm vanuit ons liefdeshart houdt mij staande in deze zware energie in een door angst geregeerde wereld. Het is fijn om dit te kunnen en mogen voelen. Wij samen. In het licht. In liefde. Puur.

Translate »