Selecteer een pagina
Innerwork

25-10-2023

Ontkennen van diepe gevoelens. Dat is wat er met ons is gebeurd. Jezelf en de ander ontkennen. Eerlijk zijn naar anderen. Maar niet eerlijk zijn naar jezelf. Naar je diepste gevoelens. Als je niet eerlijk bent tegen jezelf, hoe kun je dan eerlijk zijn naar anderen. Eerlijk naar je eigen diepste Zelf. Als je dit niet doet word je ziek. Luister naar jezelf en laat je niets van buitenaf opleggen. De waarheid zit altijd alleen maar diep in jezelf.

Je kunt je nog zoveel bezighouden met spiritualiteit, dat wil niet zeggen dat je dan je eigen waarheid leeft. Dit wordt dan ook weer van buitenaf opgelegd. Op laten leggen hoe je volgens een ander goed zou kunnen leven.

De wijsheid van ieder afzonderlijk mens, met een hart en een ziel, zit vanbinnen. Buik, gevoel en intuïtie. In balans met al het andere in jezelf. En in balans met hoger bewustzijn vanuit de kosmos.

Dit weten kan en zal er nooit meer iemand anders van buitenaf jou kunnen vertellen hoe jij moet leven.

Diep voelen en vertrouwen. Dit zal nooit meer anders zijn. Jezelf recht en eerlijk in de ogen kijken en je gevoel, je buik laten spreken. Je ziel verenigen met je diepste gevoel. Zacht en lief zijn voor jezelf. Dit is vrede in en met jezelf hebben en zijn. Niemand anders kan een ander veranderen. Dat kan alleen jijzelf.

Een grote oorlog kun je nooit winnen als je niet eerst de oorlog in jezelf aankijkt. Alleen op deze manier kunnen we een hele grote witte vlag, wit licht over onze aarde laten neerstrijken.

Do Your Innerwork. That’s the message to reach WORLD PEACE. This is the only way there is. Not the other way around.

Wereldvrede bereiken door in Vrede te leven met jezelf en je omgeving. Deze energie verbinden met alles en iedereen die hieraan mee wil werken. Het Grote Witte Licht verspreiden over het donker. Jezelf verbinden met het licht zodat er steeds meer licht gaat schijnen. Donker zal er altijd zijn. Maar het donker zal het zwaar krijgen als er steeds meer licht zal zijn.

De Grote Wereld.

De Kleine Wereld.

Jij bent de Wereld.

De Grote Wereld kun je niet veranderen.

De Kleine Wereld wel.

Als je de Kleine Wereld veranderd, ben je de Grote Wereld.

De druppel in de Oceaan. Mee stromen en niet meer vechtend.

 

Translate »