Selecteer een pagina
Pluk van mijn energie

16-7-2023

Iedereen mag plukken van mijn energie. Mijn energie is vrij om van te plukken. Ik vul die energie zelf weer aan. Als je openstaat voor mijn energie, voel je deze energie. Ik hoef niet meer te werken aan mensen die hier niet voor openstaan. De helende magnetische energie. Ik hoef geen energie in anderen te stoppen. Energie moet stromen. Als je plukt van mijn energie kan je eigen energie weer stromen. Dit kost niets. Ik ben een overvloed, overdaad aan energie. Universele energie. Alleen maar door te zijn. Balans tussen lichaam, geest en ziel. Dit voelen en weten. Ik ben volwassen geworden. Een volwassen vrouw. Volledig en compleet. Zo hou ik van mij. Zo hou ik van jou. Zo hou ik van iedereen. De volle liefde is energetische liefde.

 

 

Translate »