Selecteer een pagina
De kracht van de zon

11-7-2023

3:11 Een sterke zonnevlam. De zon is sterker dan jij en ik. Dit is onze voeding. Deze energie schiet door je buik door het hele lichaam. Dit is een heftig gevoel als al je energiepunten openstaan. Dit is een groot licht in verbinding met een menselijk lichaam. Steeds meer mensen gaan dit voelen als je meer gaat voelen. Dit is geen ziekte. Dit is onze verbinding met een grotere kracht waar wij zelf geen invloed op hebben. We moeten dit ondergaan en ontvangen en weer loslaten. Dit is de enige manier om deze vlammen op te vangen en weer te laten gaan. Diepe ademhaling via je buik is de manier om hier mee om te gaan. Ze komen en ze gaan. De kracht. De oerkracht waar we allemaal mee verbonden zijn. Hier zijn we nog lang niet vanaf. We gaan deze kracht nog veel meer voelen. De mannelijke en vrouwelijke zon. Verbonden met een menselijk lichaam. Verbonden met jou en mij. Je innerlijke kracht in verbinding met de zon maar ook met de maan. Dat is wat ik voel. Deze verbinding met de natuur. Wat gebeurt er veel op en met de zon. Deze doet echt veel met ons menselijk lichaam. Hier zullen we in de toekomst mee moeten gaan leven. Dit voelen en dit weten.

Translate »