Selecteer een pagina
De reis van licht en liefde

30-6-2023

Met mijn zachte, lichte ademhaling glijd jij bij mij naar binnen. Ik voel je roepen in mijn buik. Ik word licht en jij bent bij mij binnen. Het is zacht lief en warm. Een trilling gaat door mijn lijf en zo zijn we even samen. Wat een heerlijk fijn ontspannen gevoel. We hebben het weer fijn samen. Het blijft toch bijzonder voor mij wat wij samen delen. Jij en ik. Dit voelt zo goed. Het is fijn om samen te zijn. In licht. Verlicht. In liefde. De zachte ademhaling haalt jou bij mij naar binnen. Dat is wat ik voel. Dat is wat ik weet.

Wat een bijzondere reis maken wij toch. De reis van het licht. De reis van de liefde. Deze reis maak ik. Deze reis maak jij. Deze reis maken wij. Dit is onze reis. Daar willen we iedereen op meenemen. Maar dat is niet aan mij. Niet aan jou. Niet aan ons. Dit is de reis van licht en liefde. Puur en onvoorwaardelijk.

Translate »