Selecteer een pagina
Bonaire, zon, zee, zout en licht

19-6-2023

Dit is helende energie voor een mens. Dankbaar dat ik me hier weer even mee heb mogen vullen. Wat zou ik dit graag iedere dag tot me willen nemen. Deze energie. Maar ook een andere omgeving is straks weer fijn. Dat is het leuke van leven op deze aarde. Overal in de wereld zijn er plekken waar je je energie kunt opladen. Alleen voelt dat in Nederland steeds minder goed voor mij. Mijn energie wordt leeggezogen. Ik kan daar niet meer goed opladen. Het kost mij steeds meer moeite om dat te doen. Toch zal ik daar nog even zijn voor ik nieuwe stappen echt ga zetten. Dit is wat ik weet, dit is wat ik voel. Dan toch maar plekken zoeken waar ik me op kan blijven laden in Nederland. Ook die zijn er, maar zijn steeds moeilijker te vinden. Teveel mensen, teveel meningen, teveel regels. Nederland is een vol land waar iedereen heel goed weet wat hij belangrijk vindt. Als we het niet meer voor onszelf kunnen bepalen, bepalen we het graag voor een ander. En leggen we onze mening op aan een ander. Daar zou een keerpunt moeten liggen. Maar dat is niet aan mij. Ik kan alleen maar mijn eigen beslissing nemen om dit anders te willen en te doen. Mijn eigen krachtplaats zijn

Translate »