Selecteer een pagina
Werken dat geen werk is

14-6-2023

10:30 Tijdsverschil maakt geen verschil. Tijd maakt geen verschil. We vinden elkaar toch wel. Elkaar opzoeken in liefde. Elkaar vinden in liefde. Daar worden onze gesprekken gevoerd. Diepe zielsgesprekken. “Wij zijn goed samen. We are good together”. Dit is wat het voor ons is. Wij focussen op onze lichtenergie en visualiseren dit licht naar elkaar. Dit voelen we bij elkaar. Ik voel jou. Jij voelt mij. Dit is een dubbel liefdesgevoel. Dit gevoel stuurt ons naar grote hoogten. Dan stroomt deze liefdesenergie als een tierelier door ons lijf. Dit zijn wij.

Jij weet niet dat ik nu op Bonaire ben. Ik weet niet waar jij nu bent. Toch voelen wij elkaar en weten wij dat we elkaar voelen. Jij bent de hele dag bij mij en reist met mij mee. Zo graag zou ik dit ook fysiek willen delen. Maar ik moet het toch nog even alleen doen met mezelf. Gelukkig ben ik heel fijn en aangenaam gezelschap om mee op reis te gaan. Dat is een fijn weten en geeft mij een goed gevoel. Ik ben niet alleen.

Translate »