Selecteer een pagina
Spelen met energie

3-6-2023

Spelen met het licht van de energie. Ik zet een zuignap op mijn gedachten, mijn hoofd. Ik stuur die in een lichtbaan richting boven, het universum, de kosmos. Met een grote boog stuur ik die lichte gedachten richting jouw hoofd. Dit licht raakt jou. Maar ik voel dat die boog via het universum kleiner is. Die is er nog wel, die sterke krachtige energetische verbinding. Maar de lijn van de boog wordt korter. Die lijn is al meer richting de aarde gericht. De lijn naar elkaar is dus al korter. We komen al dichter bij elkaar naar de aardse energie. Onze lichtenergie. Zo verbinden wij twee lichamen met elkaar. Met deze energie. Hoe bijzonder weer om dit te voelen. Zonder aardse taal deze ervaring hebben. Deze ervaring ervaren als mens levend op deze aarde. Ik ben een gelukkig mens.

Translate »