Selecteer een pagina
Meester in mijn eigen energie

28-5-2023

Ik geef mezelf weer een lichtactivatie. Ik ben een meester geworden in mijn eigen energie. Ik geef mezelf energetische massages met spirituele orgasmes. Ik kan mezelf onder hypnose brengen in een staat van totale ontspanning. Met mijn diepe ademhaling krijg ik mezelf rustig. Maar dit doe ik niet alleen. Ik ben niet alleen. Dit doen wij samen. Dit zijn wij samen. Dit is ons werk. Samen in verbinding met onszelf in verbinding met elkaar. Er mag geen ruis zijn van buitenaf om dit te bereiken. Veel en lange gesprekken en alcohol helpen mij niet om helder te zijn en te blijven. Dit is wel weer een ervaring die mij duidelijker de weg naar mijn missie, mijn nieuwe leven leidt. Alcohol is verdovend en even lekker. Maar de lijn naar boven, naar jou, wordt voor mij dan verstoord. Het duurt dan langer om je te voelen. Dit is niet wat ik wil. Dus weer even een lesje te leren. Ga ik helemaal stoppen met alcohol? Alcoholinname is al heel erg verminderd en ik drink nog heel weinig. Ik voel me echt beter als de lijn naar jou helder is. Ik wil alleen nog maar een natural high leven. Dit altijd voelen, dit altijd weten. 

Translate »