Selecteer een pagina
Dit zijn wij

17-5-2023

Zielsdiep samenkomen. We zijn weer even heel diep en intens samen. Wij samen. Het blijft zo bijzonder dat wij dit voelen. Diep van binnen voelen. Dit is onze ziel. Dit gaat echt het denkvermogen te boven en is niet uit te leggen als je dit zelf niet meemaakt en niet kunt voelen. Twee mensen, fysiek gescheiden van elkaar, die elkaar via hun ziel vinden. Dit voelen en weten is hogere wetenschap. De wetenschap dat een fysiek lichaam hier op aarde veel te belangrijk wordt gemaakt. Je moet er goed voor zorgen om niet ziek te worden. Maar er is zoveel meer. Er is zoveel meer als je je eigen stilte opzoekt en op onderzoek uitgaat. Luisteren naar wat je eigen stilte je wil zeggen. Hoeveel mensen luisteren naar hun eigen stilte.  Hoeveel mensen zijn bang voor hun eigen stilte. Ik weet en ik voel dat ik nooit meer bang ben voor mijn eigen stilte. Deze stilte heeft mij meer gebracht dan dat ik al die jaren hier op aarde levend heb ontvangen. Deze stilte en innerlijke rust en weten wie ik ben maakt voor mij het leven, tijdelijk levend hier op aarde, nu, meer dan de moeite waard. Maar al deze wetenschap is losgekomen bij mij na mijn ontmoeting met jou. Jij en ik. Wij. Samen. Op eenzame hoogte.

Maar de wetenschap dat wij allebei hier op aarde zijn, maakt mij gelukkig. Het voelt als “Wij samen, tegen de rest van de wereld”. Maar dit is niet zo. “Wij samen vóór de rest van de wereld”. Daar hoeven we alleen maar onszelf voor te zijn. In liefde. In licht. Dit licht staat 24/7 aan. Dit licht gaat dwars door ons fysieke lichaam heen. Door de liefde die we elkaar geven en de liefde die we van elkaar ontvangen. Dit zijn wij.

Translate »