Selecteer een pagina
Werkelijkheid en onwerkelijkheid

12-5-2023

Soms voelt het heel onwerkelijk met wat er tussen jou en mij gebeurt. Toch is dit onwerkelijke gevoel de werkelijkheid. De werkelijkheid is licht. De werkelijkheid is liefde. Dit is mijn werkelijkheid. Dat is niet altijd de werkelijkheid die ik voel om me heen zoals op deze aarde wordt geleefd en hoe er op grote schaal misbruik wordt gemaakt van de werkelijkheid. Misbruik van licht en liefde. Op alle fronten. Toch gaat er steeds meer licht en liefde over de werkelijkheid zoals ik hem voel. Ik zou willen dat meer mensen die werkelijkheid gaan voelen. Zodat ze niet meer hoeven leven in een schijnwerkelijkheid. Dat is een keus van een ziel. Mensen levend in de 3-D werkelijkheid gaan steeds meer doorstromen naar 5-D. Dit is een andere werkelijkheid voor leven op een nieuwe aarde. Een nieuwe wereld. Meer licht en liefde gaat schijnen over schijn werkelijkheden. De schijn van macht en geld gaat steeds meer plaats maken voor de schijn op licht en liefde.

Translate »