Selecteer een pagina
Mijn overgevoelige hart

11-5-2023

Gisteravond weer diepe zielstranen dat ik veel verdriet heb dat ik nog niet bij je kan zijn. Stoppen die tranen van heling. Is een hart op een gegeven moment heel. Toch wordt mijn hart snel geraakt omdat alles heel hard en sterk binnenkomt. Ik moet er wel een beschermlaagje omheen leggen om niet te veel geraakt te worden. Dat kan ik doen met yoga en meditatie. En het licht. Een baan van licht dat mijn hart beschermt. Dat is een lichtmuur. Daar gaat veel doorheen maar beschermt mezelf. Mijn hart. Een kwetsbaar hart van donker en licht. Dit hart is zuiver als ik ook nog het donker af en toe voel door dat licht. Mijn kwetsbare hart is een mooi en gevoelig hart van licht en liefde. Toch zal ik het beschermen zodat dit hart nooit meer pijn heeft. Mijn hart wil innerlijke rust.

De druk van een nieuw huis, een nieuwe plek zoeken helpt op dit moment even niet mee aan die rust. Mijn hart is onrustig. Weten dat het goed komt en is. Maar toch geen rust. Even niet. Het komt goed en ik heb vertrouwen. Maar het is wel weer even lastig. Ik ben ook maar een mens.

 

Translate »