Selecteer een pagina
Geraakt in het hart

10-5-2023

7:11 Wij hebben elkaar geraakt in het hart. Diep. Elkaar in het licht gezet. Dit licht gaan we nu verder verspreiden. Anderen raken in het hart. Een hart lichter maken. Mensen een lichter hart geven. Alleen maar door te zijn wie we zijn en mogen zijn. Licht en liefde. Dit is wat ik voel. Dit is wat ik weet. Een hart aanraken. Diep van binnen opent een hart. Dat is wat ik wil. Harten openen en raken met mijn zijn. In liefde. Laten voelen hoe mooi een hart is van ieder mens. Dit gebeurt nu nog hoofdzakelijk achter de schermen. Wij weten dit. Maar wij weten ook dat dit op deze aarde zichtbaar gaat worden. Niet meer werken alleen achter de schermen. Ook op het witte doek. Het echte leven licht leven. Volledig in het licht. Volledig in de liefde. Zijn. Jij en ik.  

 

Translate »