Selecteer een pagina
Yoga als wereldreligie

9-5-2023

Yoga is geen religie. Maar als we Yoga wereldwijd zouden introduceren op alle niveaus zou de wereld vreedzaam kunnen leven. Niets aan een ander opleggen want yoga doe je voor jezelf. Jong beginnen, introduceren op scholen zodat kinderen hier mee opgroeien. Als je alle vormen van yoga regelmatig doet hoef je nooit meer te sporten. Je blijft gezond en fit op alle fronten. Lichaam, geest en ziel. Je hoeft geen yogi te worden om dit te bereiken. Ook in yoga kun je doorschieten en denken dat je dit nodig hebt. Maar dit hoeft niet. Balans. Maar yoga zou de wereld kunnen verbeteren. De wereld verbeteren te beginnen bij jezelf. Met Yoga in alle vormen. Hoe mooi zou dat zijn. Yoga heeft mij gered. Yoga als life-saver. Zo voel ik het. Ik zal dit niemand opleggen maar hoe mooi zou het zijn als meer mensen dit gaan voelen. Ik hou niet van verplichtingen, maar yoga zou verplicht moeten worden zodra je geboren wordt. Opgroeien met yoga zal een mens voor altijd gezond houden. Yoga en meditatie mogen van mij de nieuwe wereldreligie worden. Yoga geeft vrede. In jezelf en in de wereld. Dit is liefde voor jezelf en voor de wereld.

 

Translate »