Selecteer een pagina
Arnhem-Mariëndaal

9-9-2022

Ik volg al tijden niet aktief het mainstream nieuws. Dat maakt voor mij het leven een stuk rustiger. Maar ook vanuit het licht wordt veel geschreven. Maar is dit dan de waarheid? Wat is de waarheid? Kan een mens zijn eigen waarheid aan of loopt de mens er van weg? Ik hou me maar bij mijn eigen waarheid. Zo wil ik leven. Open staan voor alle nieuws en alle nieuws van meerdere kanten belichten. Zowel het duister als het licht laten niet altijd de waarheid zien. Er is voor mij maar één waarheid. Dat is onvoorwaardelijke liefde. Maar ook bij het licht is er niet altijd liefde. Ik wil liefde voor iedereen. Ik hoop en vertrouw erop dat meer mensen mogen gaan leven zoals zij daar zelf voor kiezen. Zoals het in ons zielsplan staat. Zo wil ik leven. Nooit meer anders. Mijn hoge trilling blijft alleen maar hoger worden. Heerlijk. Ik voel me er goed bij. LOVE & PEACE

 

Translate »