Selecteer een pagina
Arnhem-Mariëndaal

8-9-2022

Het is bijna volle maan en ik heb lang wakker gelegen. Het woord Narcisme komt bij mij naar boven en ik vraag me af waarom. Een gebrek aan inlevende gevoelens en aan empathie. Zoveel mensen hoor ik tegenwoordig hierover praten. Zoveel mensen hebben hier mee te maken. Wat doet dit met iemand? Wat doet dit met een persoon en met de omgeving van de persoon met Narcisme? Hoe komt het dat zoveel mensen dit ziektebeeld opgelegd krijgen? Welke lessen heeft iemand hiervan te leren? Kan Narcisme behandeld worden? Dit zijn vragen die ik graag beantwoord zou willen hebben. Waar gaat het fout in een ontwikkeling van een mens zodat je deze verschijnselen gaat vertonen. Hoe diep zit dit in een mens verankerd waardoor het lijkt dat er niets aan gedaan kan worden. Ik vind het een interessant fenomeen omdat er tegenwoordig veel mensen mee te maken hebben. Bestond dit vroeger dan niet? Of had het een andere naam?

Vanochtend zijn we lang bij elkaar geweest. Zonder fysieke aanraking. Alleen ademhaling en de energie door al mijn energiepunten te laten gaan. Deze vibratie is heel hoog. Toch is er dan uiteindelijk fysiek contact nodig om de hemel te bereiken. Hoe dichtbij elkaar kan onze ziel zijn? Het is weer zo’n bijzondere ervaring. Hoogtepunten bereiken door het spelen en sturen van energie naar jezelf en naar een ander.

 

Translate »