Selecteer een pagina
Arnhem

5-9-2022

3:26 Ik voel heel diep van binnen dat ik nu in Nederland moet blijven. Wat gaat er gebeuren? Gaat het verschil tussen de oude en nieuwe wereld groter worden? Wat ik wel weet is dat er heel veel gevoelige mensen al een fase verder zijn en al in de nieuwe wereld leven. Alleen worden zij niet geloofd. De oude wereld blijft in angst, schuld en schaamte. De nieuwe wereld in licht en liefde. Voor zichzelf en voor anderen. De oude wereld blijft geloven in alles wat er via televisie, media en regeringen gezegd wordt. De nieuwe wereld gelooft in het universele plan, de kosmos. Maar niets staat los van elkaar. Het één is niet beter dan het ander. Maar twee werelden worden wel gescheiden maar zullen het uiteindelijk wel samen moeten doen.

Er zijn steeds meer mensen ontevreden en zien dat er iets niet klopt. Zij moeten hard werken voor hun geld en krijgen daar steeds minder voor terug. Er is een klein groepje mensen op deze aarde die hier geen last van heeft en alleen maar rijker wordt en bepalen hoe anderen moeten leven. Gaat dit nog lang duren? We zullen het zien. Maar ik voel dat er echt een grote verandering aan zit te komen. In mijn eigen situatie maar ook in het collectief. Niet alles gaat op korte termijn veranderen. Een verandering gaat langer duren dan ikzelf en veel mensen willen. Dit is Divine timing. Het enige dat ik kan doen is er zijn voor mezelf en er zijn voor anderen.

8:28 De energie en het licht stromen door me heen, de invloed van de zonnestormen is sterk. Toch kan ik mijn licht nog steeds niet volledig laten schijnen. Volledig in het licht staan. Dit zal nog even duren. Mijn helende energie wordt hierdoor alleen maar sterker en krachtiger. De liefde voor mezelf en de liefde voor en van jou doet wonderen. Wat een bijzonder proces. Ik voel me al wel in het licht en in de hogere energie frequentie. Het gebeurt bijna niet meer dat ik door de buitenwereld mijn gevoel laat beïnvloeden. Maar de energieën van anderen voel ik wel, maar ik heb er steeds minder last van. Alleen blijf ik het wel lastig vinden dat ik er over het algemeen niet over kan praten in mijn omgeving. Ik ben wel dankbaar dat ik er met mijn ouders over kan praten en daar kan zijn wie ik ben. Dat is fijn. Maar ook zij begrijpen niets van dit proces maar willen alleen maar dat ik gelukkig ben.

Translate »