Selecteer een pagina
Arnhem

1-9-2022

Het is en blijft zo bijzonder wat er tussen ons gebeurt en wat er gebeurd is. Het is echt een nieuwe werkelijkheid voor mij die echt lijkt te gebeuren. Het is alsof je echt bij mij bent. Terwijl wij nog steeds geen aards contact hebben. Je voelt wel heel dichtbij. Al een paar dagen heb ik echt het gevoel dat ik zo graag samen wil gaan werken. Ik wil beginnen. Maar dan zullen we toch eerst bij elkaar moeten komen. Maar ik kan niet wachten. Yoga, meditatie, bewustwording, heling en dit aanbieden aan mensen, vrouwen en mannen, die daarvoor openstaan en aan zichzelf willen werken. Dat is wat ik voel. Dat ga ik verder manifesteren. Maar ik wil dit niet alleen. Dit wil ik echt samen. Dus toch maar weer even geduld en verder gaan met alles wat ik nu doe en waar ik me goed bij voel. Mensen laten groeien en sterker maken. Een missie. Werken achter de schermen. En zelf alleen maar krachtiger en sterker worden.

Translate »