Selecteer een pagina
Frankrijk-Mers les Bains

23-8-2022

Onze ziel kent geen schaamte. Daar kunnen we alles mee doen wat ons hart ons ingeeft. Als er fysiek schaamte is blokkeert het jezelf. Maar onze ziel is open en door te visualiseren kun je alles doen zonder schaamte. Het mag er allemaal zijn. Licht en open. Geen schaamte. Mezelf niet schuldig voelen dat ik dit allemaal mag voelen. Dat niemand mij tegen kan houden als ik mijn ziel volg. Wat is onze ziel toch krachtig en sterk. Zo fijn dat we samen kunnen zijn en samen kunnen komen. Fysiek is maar fysiek. Dit roept alleen maar beperkingen op. De ziel is vrij. Ons fysiek heeft aardse beperkingen. Maar de vrijheid van de ziel die hoog in de hemel is, is het mooiste geschenk dat ik gekregen heb. Die ziel, onze ziel wil ik leven op deze aarde. Zonder beperkingen, zonder schaamte. Vrij. In vrijheid. Die ziel mag er zijn en mag gezien worden. Maar die ziel wil wel samen zijn en samen komen en samen delen.

Translate »