Selecteer een pagina
Frankrijk-Stella Plage

22-8-2022

9:30 Dit was weer samenkomen op hoog niveau. Die energie als wij elkaar opzoeken en samen zijn is abnormaal. Zo hoog. Zo dichtbij. Zo mooi.

Maar bewust realiseren dat we in het aardse nog niet samen kunnen zijn blijft een lastige, maar een feit.

Allebei onze gezinssituatie met kinderen. Maar daarnaast hebben wij ons eigen leven samen. Dat is fijn, dan voel ik me goed en voel ik me niet alleen. Dan ben ik echt diep gelukkig. Dit gevoel van afgelopen dagen, de rust, zou ik zo graag echt langer willen vasthouden. Zo wil ik me altijd voelen. Vertrouwen dat alles goed komt, vertrouwen dat alles goed is. Hoe graag we ook bij elkaar zijn, het kan (nog) niet in het aardse. Nog niet fysiek.

Leven in het nu is de sleutel. Geen verwachtingen, geen druk opleggen bij mezelf, dus ook niet bij jou. Dat is het beste. Zijn in het nu en goed voor mezelf blijven zorgen. Dat is leven vanuit overgave.

 

Translate »