Selecteer een pagina
Frankrijk-Saint Martin Aux Buneaux

11-8-2022

Ik heb vannacht lang wakker gelegen met druk op mijn borst. Ik kreeg een inzicht dat toch niet alles van mij is. Maar dat ik er wel last van heb. Voel ik dan toch veel van anderen en kleeft dat aan mijn lichaam? Ik kan het me bijna niet voorstellen. Maar als dit zo is wil ik zo snel mogelijk af van energie die niet van mij is. Door dit diep weg te ademen. Ik wil geen last hebben van energie van anderen. Is de energie in Normandië ziekmakend voor mij? Waarom duurt het zo lang? Wat is van mij en wat niet? Ik ga vanaf nu bewuster kijken om het weg te ademen als het niet goed voelt. Ik wil hier echt geen last meer van hebben.

Verpakt eten.

Als ik nu in een supermarkt loop voel ik veel weerstand tegen bijna alles wat verpakt is. Ik kan het niet kopen. Ik heb op dit moment überhaupt heel weinig honger en lust heel weinig. Vooral groenten en fruit vind ik wel lekker. Gaat dit nog veranderen of zal dit blijvend zijn? Ik wil het liefst alleen natuurlijke produkten eten. Mijn eetpatroon heeft echt een mega turn gemaakt afgelopen week. Het lijkt echt een ontgiftiging van alles dat niet goed is voor mijn lichaam. Ik hoop dat deze bewustwording mij weer beter gaat laten voelen. Want naast de hemel bestaat toch nog steeds de hel. Zo slecht wil ik me niet meer voelen.

 

 

Translate »